Laatste update: 01-01-2021

 

Afspraak/verhindering
Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch (06-36000180) of via e-mail (info@praktijknoordzij.nl) contact opnemen. Wanneer je een afspraak hebt gemaakt maar je onverhoopt verhinderd bent of deze wilt annuleren, dan dien je de afspraak minimaal 24 uur van tevoren telefonisch via het telefoonnummer (06-36000180), of via de e-mail via het e-mailadres (info@praktijknoordzij.nl) af te zeggen. Graag een mail of sms sturen i.v.m niet tijdig kunnen beluisteren van mijn voicemail. Bij niet tijdige annulering is Gezondheidspraktijk Noordzij helaas genoodzaakt om de geplande tijd hiervoor in rekening te brengen. Deze rekening wordt niet door de verzekering vergoed.

 

Betaling
Binnen 1 week na afloop van het consult ontvang je per e-mail een factuur. Deze dien je binnen 7 dagen te betalen d.m.v. bankoverschrijving.

 

Materiaal
Het is niet toegestaan om het materiaal (ondersteunend digitaal materiaal) van Gezondheidspraktijk Noordzij te kopiëren en/of aan derden te verstrekken mits je hiertoe toestemming hebt verkregen van Gezondheidspraktijk Noordzij.

 

Privacy
In de behandeling van de gewichtsconsulent is uw privacy gewaarborgd. De gewichtsconsulent is gebonden aan het medisch beroepsgeheim en de wettelijk vastgelegde voorschriften omtrent persoonsregistratie (Wet bescherming persoonsgegevens). Gezondheidspraktijk Noordzij werkt conform deze Wet. Alles wat je met de gewichtsconsulent bespreekt, wordt in vertrouwen behandeld. Verwijzende instanties ontvangen schriftelijk een rapportage aan het begin en eind van jouw behandeling (na jouw goedkeuring).

 

Klachten
Gezondheidspraktijk Noordzij streeft naar een optimale samenwerking en een professionele behandeling. Mocht je desondanks klachten, op- of aanmerkingen hebben over de behandeling dan word je verzocht om contact op te nemen met de gewichtsconsulente (Romy Noordzij). De klacht zal serieus en in vertrouwen behandeld worden. Samen wordt er naar een passende oplossing gezocht.

 

Aansprakelijkheid
Deze website is door Gezondheidspraktijk Noordzij met grote zorgvuldigheid samengesteld, desondanks is Gezondheidspraktijk Noordzij niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de volledigheid of betrouwbaarheid van de inhoud hiervan. De op de website aangeboden informatie wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. De informatie kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Gezondheidspraktijk Noordzij.

Adviezen gegeven door Gezondheidspraktijk Noordzij worden met zorg gegeven en zijn resultaatgericht zonder dat resultaat te garanderen. Desondanks aanvaardt Gezondheidspraktijk Noordzij geen aansprakelijkheid voor schade of letsel voortvloeiend uit of verband houdend met het opvolgen van de door de gewichtsconsulent verstrekte adviezen, tenzij sprake is van opzet of grove schuld vanuit de gewichtsconsulent.

Vrijblijvend kennismaken?

En wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen?

Het is uiteraard erg belangrijk om een klik te hebben met jouw therapeut of coach om zo met een gerust hart aan jouw gezondheid en levensstijl te werken. Dus mocht je het fijn vinden om eerst in mijn praktijk of telefonisch kennis te maken? Vul dan het contactformulier in en je hoort zo spoedig mogelijk van mij.