Wij zien veel mensen die moeizaam afvallen…

Ze hebben vaak al 101 diëten uitgeprobeerd en zichzelf veel voedingsmiddelen ontzegt, maar alsnog lukt het niet om blijvend af te vallen. Vrouwen vermoeden vaak ook dat het ligt aan hun hormonen. Echter komt het maar zelden voor dat dit de oorzaak is van het moeizaam afvallen.
Dankzij dit nieuwe metabolisme onderzoek komen we achter de oorzaken wáárom jij moeilijk kunt afvallen met behulp van een uitgebreide DNA analyse. Op basis van de resultaten ontvang je persoonlijk advies voor jouw ideale voedingspatroon en leefstijl waarbij we streven naar een gezond gewicht op de lange termijn.

Je genen zijn de sleutel
tot succes

Vecht je al jaren tegen je gewicht en de dagelijkse ongemakken die daarmee gepaard gaan? Dan sta je niet alleen! Overgewicht is één van de grootste uitdaging van de huidige mens. Zeker in deze ongezonde maatschappij, waarin we continu worden verleid tot ongezond gedrag.
 
Door de grote hoeveelheid aan diëten is het niet gek dat veel mensen niet het juiste dieet/voedingspatroon voor zichzelf kunnen vinden. Hoe weet ik welk dieet voor mij geschikt is en vooral, wat bij mijn lichaam past? Moet ik minder calorieën eten? Of minder vet? 
 
Het antwoord hierop is even simpel als geniaal. Het zit ‘m in onze genen, en daarom in onszelf! 

Wat ontdek je met het onderzoek?

Disclaimer: In het laboratorium worden alleen metabole genvariaties onderzocht die invloed hebben op je stofwisseling. Je komt er dus niet achter of je bijvoorbeeld een verhoogde kans hebt op bepaalde ziekten. 

Hoe werkt het?

Tijdens het intakeconsult bespreken we jouw unieke situatie en nemen we wangslijmvlies af, waarna het wordt verstuurd naar het laboratorium.Na 2-3 weken ontvangen wij de uitslag en nemen we contact met je op om deze te komen bespreken in de praktijk. Daarna ga je aan de slag met jouw persoonlijke advies. 
 
Na 4 weken hebben we een telefonisch opvolgconsult om te bespreken hoe het met je gaat en of je de gewenste resultaten hebt behaald. Afhankelijk van het verloop van je gewicht kunnen we een nieuwe afspraak maken voor een consult.
 
Het DNA-onderzoek zelf wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Afhankelijk van je zorgverzekering kan een deel van de kosten van de bijbehorende consulten worden vergoed.

Wat anderen zeggen over hun ervaring