Wat anderen zeggen over mij

Lovende woorden van clienten. Ik word er altijd een beetje verlegen van, maar het is ook leuk om te zien dat ik zoveel mensen heb kunnen helpen en begeleiden in hun zoektocht naar gezondheid en levensgeluk!
Vergis je niet in de jonge leeftijd van deze dame, ze is deskundig, meelevend en zeer gemotiveerd om mensen te helpen. Natuurlijk is een behandeltraject het beste wat je kan doen, maar omdat ik al goed op weg was, stond ze ook open voor een eenmalig informatief gesprek, zonder n traject af te dwingen. Ik hou daarvan, begeleiden en niets opdringen! Warme aanbeveling voor Romy! Bedankt zover Romy!
Marianne ter Horst
2 maanden geleden heb ik bij Romy het bloedonderzoek laten doen. Nooit gedacht dat er zoveel uit zo'n klein beetje bloed afgelezen kon worden. De uitslag hebben we uitgebreid besproken. Je kan Romy alles vragen, ook na het gesprek. Ik merk nu al zeker verschil en ik zit lekkerder in mijn vel. Ik ben erg blij dat ik nu beter weet hoe ik het voor mijzelf kan zorgen.
Desi van Wijk
Omdat mijn klachten voor een langere periode aan bleven besloten het onderzoek te doen, het bleef voor mij vaag waar ze vandaan kwamen. De uitkomsten hebben mij een bewustwording gegeven. In tegenstelling tot voorheen, waar ik zelfstandig suppletie aan het proberen was, kon ik nu specifiek nemen waar mijn lichaam behoefte aan had. Ook beperk ik het innemen van bepaalde voeding wegens klachten.
Kevin Quint
Recent bloedonderzoek laten doen ivm aanhoudende, vage gezondheidsklachten. Heeft mij veel inzicht gegeven. Het is een soort APK! Kan t iedereen aanraden. Adviezen van Romy zijn helder en goed toepasbaar. Heel content mee.
Natasja Frederiks
Vanwege verschillende klachten heb ik het bloedonderzoek bij Romy gedaan. Aan de hand van de uitkomsten heeft Romy mij verschillende recepten en supplementen voorgeschreven. Ik ben daar nu een maand mee bezig en merk echt al een verschil. Ik voel me er goed bij en ga er zeker mee door. Een aanrader!
Lisa van Deyzen
Vanwege vermoeidheidsklachten een bloedonderzoek gedaan, er komt veel uit de test waar ik nog nooit bij stil gestaan heb. De test uitgebreid besproken, en proberen mijn voeding aan te passen , dit samen met supplementen. ik merk al verschil op sommige dagen. Fijne begeleiding, en met vragen kan ik terecht.
Naomi Oosterlaken
Omdat ik mee ga doen aan de roparun en daarvoor veel train, twijfelde ik over wat ik nu beter wel of niet kan eten. Door de goede begeleiding van Romy weet ik nu hoe ik het beste mijn voeding kan verdelen en de beste keuzes die ik kan maken.
Henny Orgers
Ik heb een coachingstraject gevolgd bij Romy. Het bijzondere aan het traject is dat het niet alleen om voeding gaat maar ook om beweging en het inzien waarom ik minder gezond ben gaan eten. De altijd goed vrolijke Romy heeft mij ook in laten zien wat qua eten goed voor mij is mét oogpunt voor het milieu. Ik ga nog lang gebruik maken van je tips en adviezen. Dankjewel!
Lex de Jong
Romy is altijd enthousiast. Ik vind het gezellig als ik weer mag komen. Ze weet waar ze het over heeft en is erg vakkundig. Ik ben al 5 kg kwijt, maar het belangrijkste is dat Romy je helpt om je mindset te veranderen. Dit heeft mij enorm geholpen. Een aanrader!
Imani van Rooij
Romy is een hele fijne coach die mij gaandeweg het traject inzichten heeft gegeven in zowel mijn voedingspatroon als in mijn gedragingen mbt voeding maar ook naar mezelf toe. Ze heeft mij tools aangereikt om beter aan mezelf te werken en terug te gaan naar de basis. Alles draait om selfcare en jezelf op nr. 1 zetten! Dit vergeten we vaak. Romy luistert heel goed naar je behoeftes en neemt rustig de tijd om je te woord te staan. Hier vloeide mooie gesprekken uit voort en gaf mij meer inzichten in dieperliggende issues die tot bepaalde gedragingen leidden. Tevens ben ik zoveel meer over mijn eigen lichaam te weten gekomen door het bloedonderzoek. Ik zal de waardevolle adviezen en tips dagelijks meenemen in mijn drukke bestaan. Dank je wel voor de inspirerende begeleiding Romy!
Kiki
Via Improve een afspraak gemaakt bij Romy. Ik was zelf al op mn voeding aan het letten omdat ik last van mn buik had. Verder ook last van vermoeidheid waarvan ik al vermoedde dat het met mijn darmen te maken had. Door obstipatie houd je namelijk veel afvalstoffen vast. Ik besloot om een bloedonderzoek te laten doen en het was voor mij een bevestiging dat ik voor veel voedingsstoffen intolerant was. Nog voor veel meer dan ik al wist. Gelukkig vond ik het niet zo moeilijk om mijn voedingschema aan te passen en met behulp van de ( vele) voeddinssupplementen voel ik me veel beter. Het is gewoon een verademing en ik heb het gevoel dat mn lichaam aan het ontgiften is. Met enkele voedingssupplementen kan ik nu stoppen en met de andere ga ik gewoon door. Dank je wel Romy en ik zal mensen met klachten zeker een bezoek aan jouw praktijk aanbevelen!
Marjo van 't Hof
Ik ervaarde ze al langer tijd.. en kon de vinger er maar niet opleggen waardoor het kwam. Toen ik terecht kwam bij Romy adviseerde ze mij een bloedtest. Deze heb ik gedaan, wat een info kwam daar uit, je hebt er mega veel aan. Door meer inzicht te geven in producenten waar ik niet goed tegen kan ben ik verder aan de slag gegaan. Nu ruim een maand verder ervaar ik al zo'n groot verschil. Een mix van supplementen en voeding heeft een groot verschil gemaakt. Bedankt Romy.
Nadine Konijnendijk

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen?

Het is uiteraard erg belangrijk om een klik te hebben met jouw therapeut of coach om zo met een gerust hart aan jouw gezondheid en levensstijl te werken. Dus mocht je het fijn vinden om eerst in mijn praktijk of via de telefoon kennis te maken? Vul dan het contactformulier in en je hoort zo spoedig mogelijk van mij.
Ik heb een afspraak gemaakt bij Romy in verband met vermoeidheidsklachten en buikklachten. Na een uitgebreid bloedonderzoek de uitslag gekregen, die uitvoerig met je wordt besproken, door Romy. Uit het bloedonderzoek kwam duidelijk naar voren dat ik mijn voedingspatroon moest gaan veranderen en tevens het advies van Romy gekregen om voor een aantal zaken supplementen te gaan slikken. Dit alles op vrijwillige basis en dat is wel heel erg fijn. Nu een maand bezig en ik merk echt wel verschil! Ik ga zeker nog even door voor meer energie en minder buikklachten! Zeker de moeite waard om een keer een afspraak met haar in te plannen!
Dominique de Reus
Een paar maanden geleden heb ik bij Romy een bloedonderzoek laten doen vanwege buik- en vermoeidheidsklachten. Ongelooflijk wat een hoeveelheid aan informatie daar uit komt! Echt alles wordt bekeken. Met de uitslag en uitgebreide adviezen kan je ook echt zelf aan de slag door je voeding aan te passen en eventueel supplementen te nemen. Inmiddels voel ik mij een stuk beter. Echt een aanrader, ik had dit veel eerder moeten doen!
Corine Mussee
Ik sport al meer dan 11 jaar en sta altijd open voor verbetering. Romy biedt een unieke manier van aanpak wat me erg aanspreekt. Een echte aanrader!
Anthony Jackson
Romy helpt je echt bij het vinden van een goede mindset. Dit heeft mij enorm geholpen. Mijn eetpatroon is hierdoor erg veranderd. Ze is echt een topper! En altijd vrolijk!
Tess Reinders
Romy is een enthousiast en positief persoon. Ze neemt de tijd om naar je te luisteren en zoekt naar mogelijkheden. Een topper dus! Fijne begeleiding, en met vragen kan ik terecht.
Liana Dijkstra
Ik heb een foto gevonden van 1 jaar geleden. Dezelfde kleren aangetrokken. De broek heeft wijde pijpen gekregen en het bloesje is veel te wijd. Ik ben dezelfde persoon in een ander vel. Wat is er veranderd? Vooral de gedragsverandering is groot. Ik snoep niet. Ik eet drie keer per dag heel gevarieerd Niet meer dan 2 keer per week hetzelfde. Elke dag groente en fruit. 3 keer per dag een maaltijd. Geen tussendoortjes. Ik eet 2 keer per week kip of vlees 2 keer per week vis Verder vooral plantaardig. Ik ga zoveel mogelijk op de fiets naar mijn werk Ik sport 1 of 2 keer per week Ik wandel 1 keer per week. Ik gebruik de auto alleen als het niet anders kan. Wat is nog moeilijk? Als iets lekker voor mijn neus staat is het soms moeilijk om iets niet te eten. Er zijn dagen dat het me niets doet, er is altijd de keuze. Doe ik het wel of doe ik het niet! Op visite zijn en nee zeggen Koken voor anderen en niet alles meedoen Als ik weet dat in in de week al een glaasje rosé gedronken heb, neem ik geen ijsje als toetje. Dat zou ik echt graag eten, maar ik doe het niet. Ook als ik het druk heb en moe wordt is de keuze of ik iets wel of niet eet lastig. Dat zijn valkuilen waar ik bewust van ben. Die situaties wil ik vermijden. De weekmenulijst is een belangrijk houvast. Ik hou me eraan, maar kan ook flexibel zijn. Als ik maar 3 keer per dag een gezonde maaltijd eet. Ik ben blij met mezelf. Ik heb mijn zelfvertrouwen terug. Ik ben wel meer met mezelf bezig dan ooit. Maar niemand heeft daar last van. De stok achter de deur is nog nodig voor de zwakke momenten. Ik hoop dat ik mijn eigen stok kan worden. Dat is mijn doel voor de komende tijd.
Annie de Pee

Download mijn gratis e-boek

In mijn e-boek ´In 10 stappen blijvend afvallen’ leer ik je aan de hand van mijn 10-stappen strategie hoe jij blijvend kunt afvallen en een gezonder leven kunt creëren.
In dit e-boek leer je:
  • Hoe je in 10 stappen kunt werken naar de gezondste en beste versie van jezelf
  • Hoe je lichaam en je hersenen werken
  • Hoe je blijvend gezonde gewoonten kunt creëren