Geen streefgewicht maar streefgedrag

Je start vol goede moed met je zoveelste dieetpoging… De eerste paar dagen ben je gemotiveerd, maar voordat je het weet ben je weer terug bij af. Je vervalt in je oude gewoontes. In sommige gevallen kan het zijn dat je er zelfs kilo’s bijkrijgt. Bekend verhaal?   
 
Wij streven niet naar het bereiken van een bepaald gewicht, maar naar het bereiken van gezond en blijvend gedrag. Dit bereiken we door het combineren van leefstijladvies met cognitieve gedragstherapie. Zo werken we op een succesvolle, resultaatgerichte en effectieve manier naar een blijvende gezondere leefstijl en gezonde gewoonten. 
 
Wij gaan je helpen. Met de juiste kennis, begeleiding en de wens om te veranderen heb je al de eerste stap gezet. 

Neem de regie over je eigen gezondheid en geluk

Tijdens een begeleidingstraject leren we je alles over de vier belangrijkste pijlers die de kwaliteit van jouw gezondheid en geluk verhogen: voeding, beweging, ontspanning en mindset. Door aandacht te besteden aan deze pijlers creëren we een sterke fundering om een optimale gezondheid te bereiken én te behouden. 
 
Het begeleidingstraject wordt afgestemd op jouw unieke persoonlijke situatie, wensen en valkuilen. Met als hoogste doel het creëren van een voedingspatroon en leefstijl waar jij van droomt. En dat reikt veel verder dan alleen gezonder gaan eten of meer gaan bewegen.

Dit kun je verwachten:

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen?

Het is uiteraard erg belangrijk om een klik te hebben met jouw therapeut of coach om zo met een gerust hart aan jouw gezondheid en levensstijl te werken. Vind je het fijn vinden om eerst op één van onze locaties of telefonisch kennis te maken? Vul dan het contactformulier in en je hoort zo spoedig mogelijk van ons!

Wat anderen zeggen over hun ervaring