Onderzoeken

Om je effectief te kunnen helpen moeten we onderzoeken wat er in je lichaam aan de hand is. Met behulp van de onderstaande onderzoeken gaan we kijken naar de mogelijke oorzaken van jouw eventuele klachten.

Leefstijlprogramma

Het leefstijlprogramma richt zich op duurzame gedragsverandering en het creëren van gezonde (eet)gewoontes. Dit programma is geschikt voor jou als je wilt afvallen zonder diëten, calorieën tellen en zonder verbod op bepaalde voedingsmiddelen.

Consulten

Losse consulten van 30 of 60 minuten op één van onze locaties, telefonisch of via beeldbellen.

Vergoedingen

Gezondheidspraktijk Noordzij is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulten Nederland. Daarom vergoeden een groot aantal zorgverzekeraars (een gedeelte) van de consulten vanuit de aanvullende verzekering. De vergoedingen voor 2021 kun je hier vinden. Raadpleeg bij twijfel je eigen verzekeraar of bekijk je polisvoorwaarden.

Zonder doorverwijzing

Je kunt zonder doorverwijzing door een huisarts bij gezondheidspraktijk Noordzij terecht.

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen?

Het is uiteraard erg belangrijk om een klik te hebben met jouw therapeut of coach om zo met een gerust hart aan jouw gezondheid en levensstijl te werken. Dus mocht je het fijn vinden om eerst in mijn praktijk of via de telefoon kennis te maken? Vul dan het contactformulier in en je hoort zo spoedig mogelijk van mij.