Kom erachter of je in de overgang zit

Ervaar jij de welbekende vervelende overgangsklachten zoals opvliegers, een onregelmatige ongesteldheid, abnormaal bloedverlies of migraine en ben je benieuwd of deze klachten daadwerkelijk door de overgang worden veroorzaakt? Of heb je geen klachten maar zou je graag willen weten wanneer je ongeveer in de overgang zal komen? Je komt erachter met dit onderzoek.

Wat ontdek je met dit onderzoek?

Met dit onderzoek wordt het AMH (Anti Müller Hormoon) gemeten uit je bloed. Met een eenmalige meting van dit hormoon kan de leeftijd waarop een vrouw de menopauze (laatste ongesteldheid) bereikt vrij nauwkeurig geschat worden. Er valt nooit 100% nauwkeurig te zeggen wanneer je precies in de overgang zal komen, maar uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de uitspraken die kunnen worden gedaan aan de hand van de onderzoeksresultaten maximaal 4 maanden kunnen afwijken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Plaats je aanvraag door contact op te nemen per e-mail info@praktijknoordzij.nl of per Whatsapp 06-36 000 180. Vermeld dat je dit onderzoek wilt afnemen. Wij nemen je aanvraag binnen 24 uur (m.u.v. weekenden en vakantieperiodes) in behandeling. Is je aanvraag volledig? Dan ontvang je van ons binnen 3 werkdagen het testpakket in huis. 

Wanneer je aanvraag is goedgekeurd nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak voor het intakeconsult. Het intakeconsult duurt 15 minuten en kan zowel op locatie als telefonisch plaatsvinden. 

Met het ontvangen testpakket maak je een afspraak bij een prikpunt dicht bij jou in de buurt. Er is altijd een prikpunt op 10 km van je woonplaats aanwezig. 

Binnen 7 werkdagen ontvangt Gezondheidspraktijk Noordzij jouw uitslag. Deze zal vervolgens telefonisch met je worden besproken.

Wat anderen zeggen over hun ervaring